Nyheder

Her kan du læse om vores seneste projekter, historier fra felten, VVS-tips og meget andet.

VVS Per Møller åbner sikkert for dit sommerhus

Åbn sikkert for sommerhuset

Påsken står for døren, og det betyder, at mange sommerhusejere pakker tasken og drager mod deres andet hjem. Måske for første gang efter en vinter med meget nattefrost.

VVS Per Møller bil på De Lichtenbergs Vej i Grenaa ved B45

Blikkenslager- og VVS-entreprise på større byggeri

På De Lichtenbergs Vej i Grenaa har vi været godt i gang med en stor renovering de sidste to år. Det er boligselskabet B45, der er bygherre på projektet.

er-din-bolig-klar-til-efteraaret

Er din bolig klar til efteråret?

Inden længe banker september på døren. Vi ved godt, at du måske synes, det er lige tidligt nok at bekymre sig om efteråret. Men nu er faktisk et godt tidspunkt at gøre huset klar til efterårets regn og rusk. Vi hjælper dig lidt på vej med et par gode tips til, hvor du kan gå i gang med det samme.

vvs-per-moeller-hvidt-badekar-på-badevaerelse

Mat hvid er det nye sort

I Ebeltoft måtte vores fire mænd spænde musklerne og være kreative, da de skulle færdigmontere badeværelset og have badekarret ind på plads i det smukke arkitekttegnede hus.

vvs-arbejde-paa-havmoellegaarden

Helt særlige opgaver på Havmøllegården

På Havmøllevej ved Ebeltoft er vi i gang med en helt særlig opgave. Havmøllegården renoveres og opføres i helt usædvanlig høj arkitektonisk og bygningsmæssig kvalitet. Her er vi bl.a. i gang med at lægge et helt nyt skifertag, opsætte badeværelser, køkkener og bryggers samt etableret jordvarme og opsætte stokerfyr.

vvs-laerling-i-arbejde

Lærlingen Jannick kombinerer skole og arbejde

I Granparken i Ebeltoft er vi i gang med femte og sidste etape af i alt 55 boliger. Her har voksenlærlingen Jannick Krogh Beck gået sin gang det seneste år ved siden af skolen. “Boligerne skal stå færdige først i juni, og det når vi,” fortæller han.

hverdag-med-corona-virus

Vores hverdag med corona-virus

Et af de helt store samtaleemner i samfundet den seneste uge har uden tvivl været corona-virus. Landet er lukket ned – og vil indtil videre være det til efter påske – og det kan vi mærke.

luk-sommerhuset-ned

Luk sommerhuset ned, inden vinteren kommer

Skal dit sommerhus stå tomt det meste af vinteren, er der en række ting, du skal huske at gøre, inden du forlader det i efteråret. Her får du tips til, hvad du skal tjekke i forhold til dine vand- og varmeinstallationer.

gdv-godkendelse-godkendt-til-drikkevand

Husk GDV, når du køber armatur

Når du skal udskifte vandhanen i køkkenet eller badeværelset, så kig efter vandhaner, der er godkendt til drikkevand. Ellers risikerer du vand med tungmetaller.

maltfabrikken-vvs

Maltfabrikken snart klar til sommer

Et spændende projekt, som vi glæder os meget til at se det færdige resultat af, er Maltfabrikken i Ebeltoft. Det skal blive Ebeltofts nye samlingssted med kultur, kunst, gastronomi, kreative erhverv, iværksætteri og borgerservice.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en besked eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt