Mat hvid er det nye sort

I Ebeltoft måtte vores fire mænd spænde musklerne og være kreative, da de skulle færdigmontere badeværelset og have badekarret ind på plads i det smukke arkitekttegnede hus.

I Ebeltoft måtte vores fire mænd spænde musklerne og være kreative, da de skulle færdigmontere badeværelset og have badekarret ind på plads i det smukke arkitekttegnede hus. Sådan et badekar er ikke bare sådan lige til at bære rundt om skarpe hjørner – ikke kun på grund af størrelsen men også vægten. Det lykkedes dog vores stærke mænd at få det på plads og fuldende badeværelset. 

 
Det er tydeligt, at intet er overladt til tilfældighederne ved det nybyggede hus i forhold til valg af materialer. Det gælder naturligvis også badeværelset, hvor der er valgt en af det hotteste overflader for tiden ➜ Mat hvid.
 
Her er valgt overflade 28 mat hvid Vola armaturer, Duravit "me by starck" mat hvid toilet samt et moderne badekar fra Copenhagen Bath – naturligvis også i farven mat hvid.
 
Huset har en idylisk placering omgivet af den smukke natur man finder ved Ebeltoft.
Oprindeligt var grunden slet ikke til salg. Men bygherren forelskede sig i stedet, og tog kontakt til grundejeren. Heldigvis fik de lov at købe grunden, og de er nu klar til at flytte ind i deres drømme hus.

Det har for Per Møller VVS været en spændende opgave, at være med fra start til slut på VVS delen. Vi ønsker bygherren mange gode stunder i deres nye hjem. 

Kunne du også tænke dig et nyt badeværelse eller måske bare nyt inventar? Så er du velkommen til at kontakte os eller læse mere her. 
mat-hvid-badekar

mat-hvid-badekar

baere-badekar

baere-badekar

badekar-badevaerelse

badekar-badevaerelse

badekar-til-badevaerelse

badekar-til-badevaerelse

badevaerelse-vvs

badevaerelse-vvs

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt