VVS i Grenaa, Ebeltoft og Rønde

VVS | Varme, vand og sanitet

Opgaver indenfor varme, vand og sanitet, VVS, er et centralt forretningsområde hos VVS Per Møller. Vi har siden virksomhedens etablering i 1966 løst en bred vifte af VVS-opgaver, både for private og erhvervskunder.

Vi udfører etablering, udskiftning, renovering, service samt omkonvertering af mange former for VVS.

Autoriseret VVS-installatør

Vores medarbejdere er veluddannede, og vi er autoriseret VVS-installatør og derkloakmester. En autorisation er udstedt af Sikkerhedsstyrelsen, og du vil altid kunne se i deres autorisationsregister, om et VVS-firma er godkendt.

Vi sikrer desuden høj kvalitet gennem vores kvalitets-styringssystem, underlagt Dansk Håndværk og Industris VVS Q-kontrol. Læs mere om vores grundværdier; kvalitet, viden og service.

VVS leverandør på større byggerier

Vi har gennem tiden fungeret som underleverandør på en lang række større VVS-byggerier. Vi har derudover erfaring som hovedentreprenør på mindre byggeprojekter, hovedsageligt på privatboliger. Vi arbejder på hele Djursland med særligt fokus på Grenaa, Ebeltoft og Rønde.

Uanset opgavens størrelse og kompleksitet, har vi altid fokus på det vigtigste: kvalitet, funktion og æstetik. Det gælder både i materialevalg og i udførelsen af VVS-opgaver. Du får derfor den rigtige og teknisk opdaterede løsning hos os.

Vi har stor erfaring indenfor VVS:

Vi ser frem til at høre om din VVS-opgave. Vi har altid tid til en snak, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt