Telefon / Døgnvagt +45 86 32 21 77 Mail vvs@permoeller.dk Følg os på Facebook

Privatlivspolitik

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig, som en fysisk person. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du registrerer dig som bruger, eller kontakter os via kontaktformularen på hjemmesiden.

 

Vi anvender ikke cookies, og der indsamles således ikke oplysninger om dig ad den vej.  I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer. Det vil typisk være i forbindelse med, at du ønsker at blive kontaktet vedrørende et tilbud.


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort misbrugt, eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger/kunde, og vise dig den information, som med størst sandsynlighed vil være relevant for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til øvrig kontakt og fakturering af udført arbejde.


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Som udgangspunkt sletter vi dine oplysninger med det samme, hvis en kontakt ikke fører til et samarbejde. Såfremt der indgås en aftale, opbevarer vi oplysningerne så længe der består et kundeforhold. Hvis et kundeforhold ophører, sletter vi oplysninger senest 5 år efter sidste faktureringsdato.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU/EØS, eller i lande, der kan give dine oplysninger den samme tilstrækkelige beskyttelse.


Du har som privatperson ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

 

Hvis de oplysninger, der behandles om dig viser sig at være forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet – såfremt øvrig lovgivning ellers tillader det. Henvendelse herom kan ske til: hm@permoeller.dk.

 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.