Varmepumpe

Skift til en luft-til-vand varmepumpe og spar penge – VE-godkendt installatør

Er du interesseret i at spare mere på varmeregningen og samtidig få et bedre indeklima? Hos VVS Per Møller er vi specialiseret i montering af luft-til-vand varmepumper hos private og erhverv med kvalitet, viden og service, som den værdimæssige drivkraft. Vi har mange års erfaring med alt indenfor varmepumper, og vi tilbyder kompetent rådgivning samt vejledning med udgangspunkt i dine behov.

VE-godkendt installatør af varmepumper

Vi er medlem af VE-godkendelsesordningen, hvilket giver dig en sikkerhed i, at vores arbejde er korrekt og professionelt udført ud fra et godkendt kvalitetssikringssystem. Samtidig lever vi op til Energistyrelsens krav, som giver dig mulighed for at få tilskud til dit projekt. Vi er VE-godkendt til solvarmeanlæg, varmepumper og biomasseanlæg.

 

VE-godkendt installatør – Varmepumper

VE-godkendt installatør – Varmepumper

Vi er desuden ekspert i VVSventilationjordvarmestokerfyr, montering af badeværelse og blikkenslager-opgaver.

Mange fordele ved varmepumper

Flere og flere udskifter mere traditionelle opvarmningsmetoder – for eksempel el-varme og oliefyr – med en varmepumpe, og det er der flere gode grunde til. For det første får du med en varmepumpe mere for pengene, fordi varmepumpen er mere effektiv og udnytter varmen bedre end traditionelle opvarmningsmetoder, så du potentielt kan spare mange penge på varmeregningen – og samtidig spare dig selv bekymringen for, at regningen løber løbsk.

Dertil kommer at en varmepumpe giver et mere behageligt varmeklima, hvor varmen fordeles jævnt i de forskellige rum. Foruden indeklimaet får også klimaet udenfor et løfte. I kraft af sin CO2–neutralitet er varmepumpen nemlig en meget miljøvenlig løsning.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt