Varmepumpe

Skift til en luft-til-vand varmepumpe og spar penge

Er du interesseret i at spare mere på varmeregningen og samtidig få et bedre indeklima? Hos Per Møller VVS er vi specialiseret i montering af luft-til-vand varmepumper hos private og erhverv med kvalitet, viden og service, som den værdimæssige drivkraft. Vi har mange års erfaring med alt indenfor varmepumper, og vi tilbyder kompetent rådgivning samt vejledning med udgangspunkt i dine behov.

 

Vi er desuden ekspert i VVSventilationjordvarmestokerfyr, montering af badeværelse og blikkenslager opgaver. 

Mange fordele ved varmepumper

Flere og flere udskifter mere traditionelle opvarmningsmetoder – for eksempel el-varme og oliefyr – med en varmepumpe, og det er der flere gode grunde til. For det første får du med en varmepumpe mere for pengene, fordi varmepumpen er mere effektiv og udnytter varmen bedre end traditionelle opvarmningsmetoder, så du potentielt kan spare mange penge på varmeregningen – og samtidig spare dig selv bekymringen for, at regningen løber løbsk.

Dertil kommer at en varmepumpe giver et mere behageligt varmeklima, hvor varmen fordeles jævnt i de forskellige rum. Foruden indeklimaet får også klimaet udenfor et løfte. I kraft af sin CO2–neutralitet er varmepumpen nemlig en meget miljøvenlig løsning.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en besked eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt