Stokerfyr

Bor du i et område, hvor der ikke er indlagt fjernvarme? Eller har du et gammelt oliefyr, som skal udskiftes? Så kan en miljøvenlig energiform såsom et stokerfyr anbefales. Her hos VVS Per Møller har vi stor erfaring med at installere denne slags biobrændselsanlæg og har installeret adskillige stokerfyr på hele Djursland.

 

VE-godkendt til stokerfyr og biobrændselsanlæg

Vi er medlem af VE-godkendelsesordningen, hvilket giver dig en sikkerhed i, at vores arbejde er korrekt og professionelt udført ud fra et godkendt kvalitetssikringssystem. Samtidig lever vi op til Energistyrelsens krav, som giver dig mulighed for at få tilskud til dit projekt. Vi er VE-godkendt til solvarmeanlæg, varmepumper og biomasseanlæg.

VE-godkendt installatør - Biomassefyr

VE-godkendt installatør - Biomassefyr

Biobrændselsanlæg med mange fordele 

Der er mange fordele ved et stokerfyr, der udover at køre på biobrændsel også har mange andre funktioner. For at nævne et par, kan det fremhæves at:

  • Det er meget billigere at fyre med biobrændsel såsom træpiller, træflis og korn i forhold til olie.
  • Med stokerfyr skåner du miljøet, da biobrændsel i modsætning til olie er 100% CO2-neutrale opvarmningsmåder.
  • Det kan kombineres med andre former for vedvarende energi såsom et solvarmeanlæg eller jordvarme.

Hurtig genindtjening med stokerfyr

Beregninger viser, at et stokerfyr kan tjene sig selv ind i løbet af små tre år, hvis du skifter fra et oliefyr som den primære varmekilde. Der er altså både miljømæssige og økonomiske gevinster ved at tænke stokerfyr som et alternativ, når det kommer til opvarmning af boligen og værkstedet.

Miljøvenlighed

Biobrændsel er CO2-neutralt, og du er derfor med til at reducere udledningen med et stokerfyr. Med et stokerfyr har du ikke behov for at fyre op med olie, som er meget CO2-udledende.

Varmt vand til hele huset med stokerfyr

Det varme vand, som opvarmes i et stokerfyr, opbevares i en akkumuleringstank, og herfra føres det ud til husets centrale varmeanlæg, som fordeler vandet til gulvarmeanlæg og radiatorer. Du kan derfor se frem til en dejlig varm bolig hele året, når du installerer et stokerfyr.

Kompetente medarbejdere

VVS Per Møller ApS har en stor skare af kompetente medarbejdere, som hver især er specialister inde for hvert deres område. Vi har blandt andet autoriserede gas- og vandmestre, energispecialister, vvs-installatører og blikkenslagere.

Bred erfaring med stokerfyr

Virksomheden har eksisteret i Grenaa i over 40 år, og de mange års erfaring inden for både VVS- og energiområdet, nyder du godt af, når du kontakter os. Med vores mangeårige erfaring kan vi garantere et tilfredsstillende resultat, uanset hvad dine ønsker er. Udover Grenaa har vi også hjulpet mange i Ebeltoft og Rønde med for eksempel et stokerfyr.

Vil du vide mere?

Ring til os på 86 32 21 77 eller skriv en mail til vvs@permoeller.dk, så aftaler vi sammen en tid, hvor vi kan besøge dig, og hjælpe dig med at vurdere, om et stokerfyr er den helt rette løsning for dig.

 

VVS Per Møller er desuden ekspert i ventilation og montering af badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt