Solvarme og solvarmeanlæg

Vedvarende energi

Vi har specialiseret os i opvarmning med vedvarende energiformer som solvarme, jordvarme og stokerfyr.

Hvad er solvarme?

Solvarme er varmen fra solens stråler, der bliver opfanget af solvarmepaneler. Solvarmepanelerne vil opvarme en række rør med vand, som derefter bliver ført ned i husets centralvarmeanlæg eller varmtvandsbeholder. Herfra kan det bruges til både brugsvand og varme.

Selvom man ikke skulle tro det, er det danske vejr faktisk ret velegnet til opvarmning med solvarme. Solvarmeanlægget er en miljøvenlig og fleksibel løsning og kan nemt kombineres med dine nuværende vand- og varmeanlæg, uanset om du benytter fjernvarme, centralvarme eller el-varme.

Solvarmeanlægget kan ikke benyttes som eneste varmekilde, derfor er det mest effektivt i sommermånederne, hvor du kan slukke for øvrige varmekilder og udelukkende benytte solvarmen til varmt vand og eventuel opvarmning.

Hvor skal panelerne placeres?

Solvarmepanelerne placeres typisk på et tag, hvor solen kan opvarme dem. For at opnå mest mulig energi fra panelerne bør de vende mod syd for at modtage flest solstråler i løbet af dagen. Derfor vil en vinkel mellem 30 og 60 grader, afhængig af skygger, give det bedste udbytte.

De vigtigste fordele ved solvarme er:

  • Et solvarmeanlæg producerer 100% forureningsfri energi.
  • Solvarme er den mest effektive vedvarende energiform.
  • Solvarme erstatter forurenende energiproduktion og nedsætter dit CO2-udslip betragteligt.
  • I sommermånederne er du selvforsynende med varmt vand, og du behøver ikke bekymre dig om energiprisstigninger.

 

VE-godkendt installatør

Vi er medlem af VE-godkendelsesordningen, hvilket giver dig en sikkerhed i, at vores arbejde er korrekt og professionelt udført ud fra et godkendt kvalitetssikringssystem. Samtidig lever vi op til Energistyrelsens krav, som giver dig mulighed for at få tilskud til dit projekt. Vi er VE-godkendt til solvarmeanlæg, varmepumper og biomasseanlæg.

VE-godkendt installatør – Solvarme

VE-godkendt installatør – Solvarme

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt