Om os

Vores 3 værdier:
kvalitet, viden og service

Gas- og vandmester Per Møller grundlagde i 1966 virksomheden, der i dag drives af Henrik Møller og Jannik Christensen. De er begge uddannet i virksomheden og er autoriserede gas- og vandmestre. Vi beskæftiger i dag 18 dygtige medarbejdere, herunder blikkenslagere, energispecialister og vvs-installatører.

 

Kvalitet

Den høje kvalitet sikrer vi  blandt andet gennem vores kvalitets-styringssystem, der er underlagt Dansk Håndværk og Industris VVS Q-kontrol. Denne dokumentation giver dig som kunde sikkerhed for ensartet, høj kvalitet af de leverede løsninger, samtidig med at du er sikret mod uforudsete omstændigheder.

dansk-haandvaerk

 

Viden

Vores medarbejdere er alle veluddannede og opdaterede på nye teknikker, samt udviklingen i branchen. Det bærer vores løsninger naturligvis præg af, og vi tilbyder derfor altid den nyeste teknologi. Vores erfaring gør, at vi kan klare alle typer af opgaver, uanset størrelse og kompleksitet.

Vi er desuden VE-godkendt installatør af solvarme-, jordvarme- og biomasseanlæg.

VVS Per Møller er VE-godkendt installatør

 

Service

Vi bestræber os altid på at have tid til vores kunder. Vi siger ikke nej, heller ikke når vi har meget travlt. Det betyder som udgangspunkt, at du som kunde altid kan kontakte os og få opfyldt dit behov for hjælp og rådgivning. Vi ved, hvad du forventer af os, og vi er vores ansvar bevidst.

Ønsker du en kompetent samarbejdspartner, så kontakt os for en uforpligtende snak om din opgave.

Erfaring

Vi har mere end 50 års erfaring med autoriseret drift af en VVS-virksomhed, hvorfor du altid kan forvente løsninger af højeste kvalitet. Vor ekspertise dækker en bred vifte af løsninger indenfor vand, varme, sanitet, ventilation og blikkenslagerarbejde.

Mød os

Henrik Møller

Henrik Møller

Henrik Møller 

Jannik Christensen

Jannik Christensen

Jannik Christensen

Sharon De Visscher

Sharon De Visscher

Sharon De Visscher

Helle Kainsbak Petersen

Helle Kainsbak Petersen

Helle Kainsbak Petersen

Kontorhunden Chili

Kontorhunden Chili

Kontorhunden Chili 

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt