Jordvarme

Her hos Per Møller VVS har vi specialiseret os i installation af forskellige varmeanlæg, som bruger vedvarende energi. Vi er beliggende i Grenaa, men har hjulpet med jordvarme i både Ebeltoft og Rønde. 

En besparende og miljørigtig energikilde

Jordvarme er en vedvarende energikilde, der både er godt for miljøet og din pengepung. Et jordvarmeanlæg kan producere omkring tre gange så meget energi, som det forbruger. Derfor er der tale om en af de mest energivenlige opvarmningsformer, der overhovedet findes. 

Jordvarme med tilskud

Det er billigst at etablere et jordvarmeanlæg, når du bygger nyt hus, men det kan også sagtens betale sig at etablere et anlæg, selvom du allerede har et færdigbygget hus, da der findes en lang række tilskudordninger. I praksis består anlægget til jordvarme af en varmepumpe og en jordslange, som udnytter solens varme i jorden. Slangen graves ned i jorden, og en god tommelfingerregel er, at jo længere jordslangen er, des mere varme kan der transporteres ind i huset til dine radiatorer via jordvarme.

Mange fordele

Med jordvarme følger et væld af fordele. Dels er det en billig måde at opvarme dit hjem på, da jorden fungerer som isolering af jordslangen, men derudover er jordvarme miljøvenligt, da produktionen er langt højere end selve forbruget. Jordvarme er således både billigt og bedre for miljøet.

Vi rådgiver om jordvarme i Ebeltoft, Grenaa og Rønde

Overvejer du at få etableret jordvarme? Så er du kommet til det rigtige sted, da vi er specialister i at rådgive om og opføre jordvarme. Vores arbejde er omfattet af Dansk Håndværks Garantiordning, som er din sikkerhed for, at kvaliteten er i orden. Vi har et stort lokalkendskab på Djursland primært i Grenaa, Rønde og Ebeltoft, hvor mange af vores kunder bor.

Vi har mange års erfaring

Med over 40 års erfaring er vi et stabilt og velrenommeret VVS-firma med mange gode referencer såsom Norddjurs kommune, Dong Energy og Grenaa Havn. Vi har gennem tiden hjulpet mange mennesker med jordvarme i området omkring Grenaa, Ebeltoft og Rønde. Derudover tilbyder vi også stokerfyr, som kan kombineres med en jordvarmeløsning.

Vil du vide mere om jordvarme?

Vi har kontor i Grenaa, og herfra kører vi gerne til Rønde, Ebeltoft og resten af Syddjurs Kommune og Djursland for at at hjælpe dig med jordvarme. Du kan kontakte os på telefon 86 32 21 77 eller mail vvs@permoeller.dk, hvor du træffer os alle ugens hverdage. Vores medarbejdere er parate til at hjælpe dig med at finde den perfekte slags vedvarende energi til dit hus eller virksomhed.

 

Vi er også ekspert i ventilation, montering af badeværelse og blikkenslager opgaver. 

Få et uforpligtende tilbud

Send os en besked eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt