Jordvarme

Hos VVS Per Møller har vi specialiseret os i installation af forskellige varmeanlæg, som bruger vedvarende energi, heriblandt jordvarme.

Jordvarme er en vedvarende energikilde, der både er god for miljøet og din pengepung. Et jordvarmeanlæg kan producere omkring tre gange så meget energi, som det forbruger. Derfor er der tale om en af de mest energivenlige opvarmningsformer.

 

Hvordan virker jordvarme?

Når jorden opvarmes af solen, lagres der store energimængder i jordens øverste lag. Denne energi kan – ved hjælp af en varmepumpe – udnyttes til produktion af varme til din bolig. En jordvarmepumpe kan producere varme og varmt vand hele året rundt i forholdsvis ubegrænsede mængder.

Jordvarmeanlægget består af en varmepumpe og en jordslange. Slangen graves ned i din have i omkring en meters dybde. En god tommelfingerregel er, at jo længere jordslangen er, des mere varme kan der transporteres ind i huset til dine radiatorer via jordvarme. Slangen indeholder en frostvæske, der ved pumpens hjælp cirkulerer rundt og opfanger den varme, som solen har afgivet til jorden. Anlægget benytter endvidere de allerede installerede radiatorer eller gulvvarmeinstallationer til distribution af varmen.

 

Du kan opnå mange fordele med jordvarme:

  • Store energibesparelser ved reducering af miljøpåvirkning og CO2-udslip.
  • Lave løbende varmeomkostninger.
  • Langtidsholdbar løsning med minimalt vedligehold.

 

Jordvarme med tilskud

Det er billigst at etablere et jordvarmeanlæg, når du bygger nyt hus, men det kan også sagtens betale sig at etablere et anlæg i et færdigbygget hus, da der findes en lang række tilskudsordninger.


 

Vi rådgiver om jordvarmeanlæg i Ebeltoft, Grenaa og Rønde

Overvejer du at få etableret jordvarme? Så er du kommet til det rigtige sted, da vi er specialister i at rådgive om og opføre jordvarme. Vores arbejde er omfattet af Dansk Håndværks Garantiordning, som er din sikkerhed for, at kvaliteten er i orden.

Med over 40 års erfaring er vi et stabilt og velrenommeret VVS-firma med stort lokalkendskab på Djursland primært i Grenaa, Rønde og Ebeltoft, hvor mange af vores kunder bor.Vi tilbyder også stokerfyr, som kan kombineres med en jordvarmeløsning.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt