Badeværelse

Få et tidsløst badeværelse

Hos VVS Per Møller tilbyder vi salg, vejledning og montering af alt til dit badeværelse på Djursland i området omkring Ebeltoft, Grenaa og Rønde. Vores tilgang til alle opgaver bygger på kvalitet, viden og service. Ønsker du et nyt og moderne badeværelse eller vil du have renoveret dit nuværende? Vi udfører gerne opgaven for dig.

Renovering og nybyg

Vi tilbyder montering og installation til renoveringsprojekter og bygger også gerne et nyt badeværelse. Herunder tilbyder vi totalløsninger samt kyndig rådgivning i forbindelse med opgaver, uanset størrelsen af dit badeværelse. Vi forhandler blandt andet:

  • Møbler
  • Sanitet
  • Armaturer
  • Badekar
  • Spa

Et badeværelse lige efter dit ønske

Vi kan hjælpe dig med en samlet løsning til hele dit badeværelse. Så når du skal til at indrette dit nye badeværelse, behøver du ikke besøge flere steder for at finde armaturer, møbler mm. Vi har et bredt udvalg og samarbejder med producenter, der kun leverer produkter af høj kvalitet. Du kan derfor få præcis det badeværelse, du drømmer om, og som samtidig er af høj kvalitet.

Mange års erfaring

Som professionel virksomhed har vi mange års erfaring i faget. Vi har i over 40 år hjulpet kunder med at lave deres nye drømmebadeværelse.

Miljøvenlig løsning til dit badeværelse

Vores produkter er fra markedets førende producenter af materialer til badeværelser, og du kan forvente høj kvalitet i både produkt og montering. Desuden leverer vi gerne innovative og miljøvenlige løsninger. Ønsker du et grønnere eller et mere anderledes badeværelse, står vores medarbejdere klar med kyndig vejledning fra opgavens start.

Grundigt arbejde til en fast pris

Vi måler gerne vores succes i kundernes tilfredshed af deres badeværelse, hvorfor vi går langt for at imødekomme vores kunders ønsker. Uanset tidspunkt tager vi imod alle henvendelser, og erfaren rådgivning er en fast del af aftalen. Det betyder også, at kvaliteten i vores arbejde er i top og naturligvis altid til en fast pris.

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dit badeværelse?

Ønsker du at høre nærmere, er du yderst velkommen til at ringe på telefon 86 32 21 77 for at modtage et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende en mail til vvs@permoeller.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi er beliggende i Grenaa, men har opgaver både i Rønde og Ebeltoft, og påtager os meget gerne opgaven at ordne dit badeværelse.

 

VVS Per Møller er desuden ekspert i VVS, ventilation, jordvarme, stokerfyr, varmepumper, vedvarende energi og blikkenslager opgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt