Vores hverdag med corona-virus

Et af de helt store samtaleemner i samfundet den seneste uge har uden tvivl været corona-virus. Landet er lukket ned – og vil indtil videre være det til efter påske – og det kan vi mærke.

“Mange af vores private kunder har ikke lyst til at få besøg, og de tænker meget over, at de skal holde sig hjemme uden kontakt til andre mennesker. Så det er kun de akutte opgaver, vi tager ud til blandt private kunder,” fortæller Henrik.

Derfor står nogle af vores medarbejdere med mistede arbejdsopgaver, og de skal så have andre.

“Heldigvis kører vores projekter på byggepladserne videre. Så derfor mingelerer vi lidt rundt med arbejdsopgaverne, så alle har noget at lave,” forklarer han.

Vi spritter hænder, holder afstand og mødes ikke til frokost

I det daglige arbejde gør vi alle, hvad vi kan for at leve op til de forholdsregler, som myndighederne har anvist, fortæller Henrik.

“Vi spritter hænder, holder afstand og så holder vi middagspauser forskudt af hinanden.”

Han ser en smule foruroligende på fremtiden.

“Det er meget foruroligende, fordi hvad bliver det næste trin? Det ser jo ud til, at det hele bliver ved med at lukke mere ned – og så kan det jo gå ud over omsætning og indtjening. Heldigvis er vi ikke så ramte, da vi som sagt kan sende vores medarbejdere ud til andre opgaver på eksempelvis byggepladserne,” slutter han.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt