Stigende fokus på energi-besparelser

Hos VVS Per Møller oplever vi i høj grad, hvor stort fokus der er kommet på energi-besparelse.

Energi fylder mere

Der er stigende fokus på energi-besparelser hos både virksomheder og private husstande på Djursland og i Aarhus-området, og det mærker ejerleder Henrik Møller fra VVS Per Møller ApS tydeligt.

Han oplever stigende efterspørgsel på både varmepumper, solvarmeanlæg, jordvarmeanlæg og pillefyr, og på alle fire områder går den teknologiske udvikling bare stærkt, forklarer han. Folk holder dog ifølge Henrik lige nu lidt igen med at installere varmepumper, fordi udviklingen i elpriserne er så usikker. Det hjælper heldigvis på efterspørgslen, når der som nu er en offentlig tilskudspulje til opsætningen.

"Det er vigtigt for os, at vores fagfolk er opdaterede på de nyeste muligheder, så vi sikrer den bedst mulige og mest energirigtige løsning på den konkrete opgave. Derfor bruger vi også en hel del krudt på efteruddannelse, så vi både kan rådgive, udføre og servicere kunderne bedst muligt."

Henrik er overbevist om, at udviklingen fortsætter og at arbejdet med minimering af energiforbruget kommer til at fylde en stadig større del af omsætningen.

Uddrag fra artiklen. Læs hele artiklen i Erhverv Djursland her.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt