Hvorfor VVS-faget?

Vi har spurgt tre af vores dygtige medarbejdere, hvorfor de har valgt VVS-faget og hvad de godt kan lide ved deres arbejde her ved VVS Per Møller. Læs dem her.

Martin Pedersen, VVS-lærling

Martin Pedersen VVS-lærling

Martin Pedersen VVS-lærling

Martin Pedersen VVS-lærling

Martin Pedersen VVS-lærling

"I starten vidste jeg ikke, hvad jeg skulle efter folkeskolen, men så kom jeg med ud at arbejde i VVS-faget sammen med en, jeg kender. Det var spændende, så i 2017 blev jeg arbejdsmand hos VVS Per Møller og senere praktikant. Nu er jeg VVS-lærling med fokus på energispecialist og bliver færdiguddannet i 2023.

Jeg synes, det er fedt, at jeg får lov til at udfordre mig selv hele tiden. Jeg prøver mange forskellige ting og laver aldrig det samme hver dag. Særligt teknikrum er spændende at arbejde med. Her skal jeg samle alle enderne og vide præcis, hvad jeg skal bruge. Generelt skal det hele bare gå op i en højere enhed. Hvis jeg er i tvivl om noget, kan jeg altid få den hjælp, jeg har brug for, fra mine kolleger."

 


 

Kunne du tænke dig at være en del af vores team? Vi søger folk netop nu.

 


 

Lars Hedegaard, VVS-montør og servicemand

VVS-montør Lars Hedegaard

VVS-montør Lars Hedegaard

VVS-montør Lars Hedegaard

VVS-montør Lars Hedegaard

"Jeg har arbejdet ved VVS Per Møller de sidste 15 år, men fik for syv år siden en rygskade. Heldigvis har Jannik og jeg lavet en ordning, som gør, at jeg kan fortsætte mit arbejde her i fleksjob. Jeg elsker energi, så at jeg stadig får lov til at lave gulvvarmestyring og service på stokerfyr og varmepumper, er skønt.

Det er flot at få lov til, og at de tager sig tid til det med alt det bøvl, det kan indebære at have mig gående 3,5 time om dagen. Den ping-pong, jeg kan have med kunderne, er vigtig for mig. Jeg driller dem, og de svarer igen – det er sjovt.

Jeg elsker problemstillinger og ikke mindst at løse dem. Jeg kan gå og spekulere over et problem længe, men når først jeg får det til at fungere, så er det væk og ikke tænke på det igen."

 


 

Lars Kjeldsen, blikkenslager og uddannet tagdækker

Taglægger Lars Kjeldsen ved VVS Per Møller

Taglægger Lars Kjeldsen ved VVS Per Møller

"Jeg er en af de nye i firmaet med kun 1,5 år på bagen. Jeg flyttede til Grenaa, hvor en ven anbefalede mig at tage kontakt til VVS Per Møller. Det gjorde jeg, og her har jeg været siden.

Jeg er født på et tag og har været der lige siden. Jeg elsker de mange dejlige rene linjer og skarpe mål, der er på tag. Og så elsker jeg bare at arbejde, simpelthen. Jeg har lagt nærmest alle typer tage de sidste 15-20 år – skifer, decra, tegl og så videre. Hvis jeg bliver tilbudt at komme på kursus i noget, jeg ikke ved nok om, så siger jeg altid ja. Jeg elsker at lære noget nyt. 

Jeg startede lige inden corona, så jeg har ikke mødt så mange kolleger endnu, og vi har desværre ikke haft mange sociale arrangementer. Til gengæld synger jeg meget, og det får min arbejdsmakker stor glæde af at lægge øre til."

 


 

Kunne du tænke dig at være en del af vores team? Vi søger folk netop nu.