Tre generationer arbejder sammen på nybyggeriet i Åbyen

Anden etape af nybyggeriet i Åbyen er i fuld gang, hvor vi lige nu etablerer teknikskakte. En af vores medarbejdere på opgaven er Erik Nyvang Christensen – og han får engageret hjælp af sit barnebarn, Frederik.

B45s store byggeprojekt af 2x30 nye boliger med panoramaudsigt i Åbyen, er over halvvejs. Byggeriet er delt op i to etaper, hvoraf første etape, den vestvendte boligblok, er gennemført og allerede beboet, og anden etape, den østvendte boligblok, er i fuld gang. Per Møller har VVS- og blikkenslagerentreprisen, hvor bl.a. tre generationer fra familien Nyvang Christensen, også er på opgaven.

 

Et godt samarbejde

Erik er uddannet rørlægger og blikkenslager, og har mange års erfaring på arbejdsmarkedet, “da jeg skulle på pension, manglede Per Møller hjælp til noget smedarbejde – det er så 15 år siden!” Men han er ikke den eneste fra familien Nyvang Christensen, på byggepladsen – Eriks søn, VVS’er og medejer af VVS Per Møller, Jannik, er tovholder på projektet, og så er hans barnebarn, Frederik, også med.

Frederik er ude og snuse til VVS-branchen, “det er fedt, at være med til at arbejde på noget nybyg, og så er det selvfølgelig også rart, at arbejde sammen med nogen, som man kender.” 

Blikkenslager

Blikkenslager

VVS

VVS

Lige nu er vi igang med at etablere teknikskakte i boligblokken, hvor de forskellige installationer i bygningen, såsom til vand og varme, løber igennem. 

 

Indflytningsklar i vinteren 2022/23

Byggeriet forventes indflytningsklar vinteren 2022/23 –og vi tør godt røbe og sige, at udsigten bestemt ikke fejler noget! 

Nybyggeri

Nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt