Nyt “ansigt” i telefonen

Vi har forstærket vores team med vores nye controller, Helle Kainsbak Petersen.

Helle havde i mange år arbejdet for en virksomhed i Aarhusområdet, og var egentlig slet ikke aktivt jobsøgende. Hun faldt tilfældigvis over vores jobopslag – og blev både tændt af de faglige udfordringer i VVS-branchen og det stærke fællesskab hos os. Helle har mere end 30 års erfaring fra lignende stillinger.

Det tiltalte også Helle, at hun slap for køreturen til Aarhus, da hun nu bor i cykelafstand af sit arbejde: “Jeg har også fået et barnebarn, jeg gerne vil have lidt mere tid til. Da jeg så opslaget, tænkte jeg: Hvorfor ikke prøve det? Jeg har ikke været i en mindre virksomhed som den her før, og det er virkelig som en stor familie. Selve jobbet er også spændende. Jeg arbejder ikke kun med økonomi. Det er også ofte mig, der tager telefonen, når kunderne ringer, så jeg snakker med dem om alle mulige opgaver. Vi har altid selv brugt Per Møller derhjemme, så jeg kendte både nogle af medarbejderne i forvejen, som jeg altid har oplevet som glade, kompetente og motiverede.”

Vi har stort fokus på, at alle medarbejdere trives og føler sig velkomne. Det bemærker Helle også:

“Det er en dejlig arbejdsplads med nogle gode mennesker. Jeg er glad for, at være en del af et fællesskab med højt humør og en uformel tone.”

 

Jeg er glad, når jeg går hjem

Helle fortæller, at hendes hverdag i høj grad er præget af fleksbilitet og frihed under ansvar:

“Jeg bliver mødt med tillid og respekt. Det er meget motiverende, at mine kolleger stoler på mig og mine kompetencer, og det giver mig stor arbejdsglæde. Det er dejligt, at jeg kan tage glæden med hjem i mit privatliv.”

Helle faldt over vores jobstilling på LinkedIn, og hun syntes, at det lød som en spændende stilling i en branche, som hun faktisk ikke havde det store kendskab til i forvejen:

“Det afskrækkede mig ikke, at jeg ikke kendte alle fagtermerne inden for VVS, da jeg søgte jobbet. Det så jeg blot som en ekstra udfordring, og jeg har lært en masse siden min start her.”

Vi er sikre på, at Helle, med sin brede erfaring, kan hjælpe med at gøre vores virksomhed endnu bedre, og vi er allerede nu meget glade for samarbejdet.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt