Blikkenslager- og VVS-entreprise på større byggeri

På De Lichtenbergs Vej i Grenaa har vi været godt i gang med en stor renovering de sidste to år. Det er boligselskabet B45, der er bygherre på projektet.

B45's ni bygninger og 145 boliger bliver gradvist renoveret, så vi tager en blok ad gangen. Netop nu er vi i gang med den sjette, og har tre tilbage efterfølgende.

Nedbryderfirmaet starter med at tage alt det indvendige ud, såsom køkkener, gulve, vægge, tapet og maling. Det bruger de cirka to måneder på. Herefter kommer alle øvrige håndværkere til.

Vi arbejder på skift af hinanden, så vi er i gang i næsten alle lejligheder samtidig. På den måde skal vi ikke vente på hinanden på samme måde, som hvis vi kun renoverede en bolig ad gangen. Vores fagentreprise er blikkenslager- og VVS-arbejde.

 

Planlægning og byggemøder

Det kræver nøje planlægning, når vi er så afhængige af hinanden på tværs af arbejdsfelt. VVS-montør Michael Birch Holm har været med siden projektets start og står for planlægning fra VVS Per Møllers side.

“Vi holder byggemøder hver 14. dag, så alle håndværkere ved, hvad vi skal lave. Jeg kan tydeligt mærke, at vi er blevet langt bedre i samarbejdet. Vi bruger cirka fire til 4,5 måneder på én blok nu, og det er væsentligt hurtigere end de første blokke,” fortæller Michael.

 

Sammen om VVS-arbejdet

Siden projektets start har Michael og kollegaen Ib gået sammen på byggepladsen, og netop nu har de selskab af 17-årige Mikkel. Han er vores arbejdsdreng for at finde ud af, om han vil uddanne sig inden for VVS-faget.

Planen er at samtlige 145 boliger er totalrenoveret om halvandet år, og vi igen kan forlade De Lichtenbergs Vej efter 3,5 års arbejde.

Vi glæder os til at se de færdige bygninger og til at dele resultatet med jer.

Indgang til B45-byggeri på De Lichtenbergs Vej

Indgang til B45-byggeri på De Lichtenbergs Vej

VVS Per Møller medarbejdere foran bygning

VVS Per Møller medarbejdere foran bygning

VVS og ventilation i B45-lejlighed

VVS og ventilation i B45-lejlighed

Badeværelse renovering på De Lichtenbergs Vej

Badeværelse renovering på De Lichtenbergs Vej

VVS-arbejde svejses sammen

VVS-arbejde svejses sammen

VVS Per Møllers arbejdsdreng

VVS Per Møllers arbejdsdreng

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt