Telefon / Døgnvagt +45 86 32 21 77 Mail vvs@permoeller.dk Følg os på Facebook

Varmepumpe

Skift til en luft-til-luft varmepumpe og spar penge

Er du interesseret i at spare mere på varmeregningen og samtidig få et bedre indeklima? Hos VVS Per Møller ApS er vi specialiseret i montering af luft-til-vand varmepumper hos private og erhverv med kvalitet, viden og service som den værdimæssige drivkraft. Vi har mange års erfaring med alt inden for varmepumper og tilbyder kompetent rådgivning samt vejledning med udgangspunkt i dine behov.

 

Mange fordele ved varmepumper

Flere og flere udskifter mere traditionelle opvarmningsmetoder – for eksempel elvarme og oliefyr – med en varmepumpe, og det er der flere gode grunde til. For det første får du med en varmepumpe mere for pengene. Fordi varmepumpen er mere effektiv og udnytter varmen bedre end traditionelle opvarmningsmetoder kan du potentielt spare mange penge på varmeregningen – og samtidig spare dig selv bekymringen for, at regningen løber løbsk.

Dertil kommer at en varmepumpe giver et mere behageligt varmeklima, hvor varmen fordeles jævnt i rummene. Foruden indeklimaet får også klimaet udenfor et løfte. I kraft af sin CO2–neutralitet er varmepumpen nemlig en meget miljøvenlig løsning.