Telefon / Døgnvagt +45 86 32 21 77 Mail vvs@permoeller.dk Følg os på Facebook

Jordvarme

En besparende og miljørigtig energikilde

Jordvarme er en vedvarende energikilde, der både er godt for miljøet og din pengepung. Et jordvarmeanlæg kan producere omkring tre gange så meget energi, som det forbruger. Derfor er der tale om en af de mest energivenlige opvarmningsformer, der findes overhovedet.  Her hos Per Møller VVS har vi specialiseret os i installation af forskellige varmanlæg, som bruger vedvarende energi.

 

Jordvarme med tilskud

Det er billigst at etablere et jordvarmeanlæg, når du bygger nyt hus, men det kan sagtens også betale sig at etablere et anlæg, selvom du allerede har et færdigbygget hus, da der findes en lang række tilskudordninger. I praksis består anlægget af en varmepumpe og en jordslange, som udnytter solens varme i jorden. Slangen graves ned i jorden, og en god tommelfingerregel er, at jo længere jordslangen er, des mere varme kan der transporteres ind i huset til dine radiatorer.

 

Per Møller VVS rådgiver lokalt om jordvarme

Overvejer du at få etableret et jordvarmeanlæg? Så er du kommet til det rigtige sted, da vi her hos Per Møller VVS er specialister i at rådgive om og opføre denne type anlæg. Vores arbejde er omfattet af Dansk Håndværks Garantiordning, som er din sikkerhed for, at kvaliteten er i orden. Vi har et stort lokalkendskab på Djursland primært i Grenaa, Rønde og Ebeltoft, hvor mange af vores kunder bor.

Med over 40 års erfaring er vi et stabilt og velrenommeret VVS-firma med mange gode referencer såsom Norddjurs kommune, Dong Energy og Grenaa Havn.

 

Sådan kontakter du os

Per Møller VVS har kontor i Grenaa, og herfra kører vi gerne til Rønde, Ebeltoft og resten af Syddjurs kommune. Du kan kontakte os på telefon 86 32 21 77 eller mail vvs@permoeller.dk, hvor du træffer os her alle ugens hverdage. Vores medarbejdere er parate til at hjælpe dig med at finde den perfekte slags vedvarende energi til dit hus eller virksomhed.