Telefon / Døgnvagt +45 86 32 21 77 Mail vvs@permoeller.dk Følg os på Facebook

Blikkenslager

Vi er eksperter i blikarbejde

Vores dygtige blikkenslagere har mange års erfaring, med forskellige krævende opgaver på industrivirksomheder, privat bebyggelse og parcelhuse. Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde i zink og kobber. Fælles for de to materialer, er en imponerende lang levetid på mellem 50 og 100 år, og at de kræver et minimum af vedligeholdelse.

 

Facader, gavle og kviste

De fleste vælger at benytte zink til facader, gavle og kviste, da det er et fremragende materiale, der er utroligt holdbart, fleksibelt og prisvenligt. Derudover tilpasses det nemt bygningens øvrige materialer, så helhedsindtrykket forbliver smukt, og af æstetisk høj kvalitet. Ønskes et mere eksklusivt udtryk, har vi også stor erfaring med at udføre specialopgaver med det mere kostbare materiale kobber.

 

Professionel sparring med din lokale blikkenslager

Når vi løser en opgave, er det altid med fokus på kvaliteten og helhedsindtrykket. Vi tilbyder professionel og tillidsfuld sparring, hele processen igennem, så du til sidst står med et resultat, der lever op til dine forventninger.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Tage, tagrender og nedløb
  • Afdækninger af skotrender
  • Altaner, karnapper og kviste
  • Kobber- og zinkfacader
  • Inddækninger
  • Specialopgaver med kobber

Desuden udfører vi alle typer opgaver indenfor VVS, ventilation, jordvarme, stokerfyr og vedvarende energi samt af nyt badeværelse.

Vi ser frem til at høre fra dig, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi har allerede hjulpet mange kunder i Grenå, Ebeltoft & Rønde.