Telefon / Døgnvagt +45 86 32 21 77 Mail vvs@permoeller.dk Følg os på Facebook

Blikkenslager

Vores blikkenslager er ekspert i blikarbejde

Vores dygtige blikkenslagere har mange års erfaring, med forskellige krævende opgaver på industrivirksomheder, privat bebyggelse og parcelhuse. Vi udfører alle former for blikkenslager arbejde i zink og kobber. Fælles for de to materialer, er en imponerende lang levetid på mellem 50 og 100 år, og at de kræver et minimum af vedligeholdelse. Som blikkenslager i området omkring Ebeltoft, Rønde og Greenaa, ligger vi stor vigtighed i at levere et ordenligt stykke arbejde, og værne om vores rygte som byens bedste blikkenslager.

 

Facader, gavle og kviste

De fleste blikkenslagere vælger at benytte zink til facader, gavle og kviste, da det er et fremragende materiale, der er utroligt holdbart, fleksibelt og prisvenligt. Derudover tilpasses det nemt bygningens øvrige materialer, så helhedsindtrykket forbliver smukt, og af æstetisk høj kvalitet. Ønskes et mere eksklusivt udtryk, har vores blikkenslager også stor erfaring med at udføre specialopgaver med det mere kostbare materiale kobber.

 

Professionel sparring med din lokale blikkenslager

Når vores blikkenslager løser en opgave, er det altid med fokus på kvaliteten og helhedsindtrykket. Vi tilbyder professionel og tillidsfuld sparring, hele processen igennem, så du til sidst står med et resultat, der lever op til dine forventninger.

 

Mange års erfaring med blikarbejde

Gennem mange år i blikkenslagerfaget har vi opbygget en bred erfaring, der altid kommer kunden til gode. Vores kompetencer udvides efter hver opgave vi udfører og vi kan derfor i dag stå som en virksomhed der stolt kan tilbyde alt inde for faget.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Tage, tagrender og nedløb
  • Afdækninger af skotrender
  • Altaner, karnapper og kviste
  • Kobber- og zinkfacader
  • Inddækninger
  • Specialopgaver med kobber

 

Ring til vores blikkenslager hvis du vil vide mere

Desuden udfører vi alle typer opgaver indenfor VVS, ventilation, jordvarme, stokerfyr og vedvarende energi samt af nyt badeværelse.

Vi ser frem til at høre fra dig, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi har allerede hjulpet mange kunder i Grenå, Ebeltoft & Rønde, så skal du bruge en blikkenslager, skal du ikke lede længere. Kontakt VVS Per Møller ApS i dag.