Skovlunden, Auning

Projekt: Nybyggeri af 13 lejeboliger, etape 2 af Skovlunden 
Bygherre: B45

Entrepriseart: VVS-entreprise, Blikkenslagerentreprise, teknik 
Udførelse: Fra sommeren 2023, forventes færdigt i sommeren 2024


I Skovlunden i Auning bygges der en lille oase af lejeboliger, som udover at ligge naturskønt lige op af Gl. Estrup Herregårds baghave, er tæt på det aktive byliv i Auning. Med kun ca. 400 m. til nærmeste indkøb, apotek, optiker og andre butikker. Ydermere ligger byggeriet lige i nærheden af Auning skole, andre dagsinstitutioner, idrætshal, svømmehal, fitnesscenter m.v. I Skovlunden får du roen fra naturen uden at gå på kompromis med det nære byliv. Boligerne er mellem 88-110 kvm. 

Boligselskabet B45 er bygherre på dette lejebolig projekt. Her har vores dygtige og kompetente medarbejdere lavet blikkenslager arbejdet udendørs, med bl.a. opsætning af spær og tagrender. Vi vil ligeledes være på byggepladsen for at udføre alle VVS-installationer samt sørge for at teknikken fungerer i forhold til gulvvarme, radiatorer, vand osv. På nuværende tidspunkt (marts 2024) er Kent bl.a. ved at lægge sidste hånd på teknikken i husene og der opsættes køkkener. 

Vi håber de nye beboere i de 13 lejeboliger bliver glade for at bo i denne lille hyggelige bynære oase. 

Kent laver teknik

Kent laver teknik

Det næsten færdige teknikskab

Det næsten færdige teknikskab

Det gode samarbejde 

På denne store byggeplads er det vigtigt, at der nøje bliver holdt øje med de forskellige faggruppers arbejde. Vi er alle afhængige af hinandens fuldførelse af opgaver, så vi hver især kan komme videre med hver vores. Derfor afholdes der byggemøder, for at tjekke at alt forløber som det skal. Der kan selvfølgelig altid opstå uforudsete udfordringer, men disse forsøger vi at få løst bedst og hurtigst muligt i samarbejde med de andre faggrupper samt bygherren. Vi har alle interesse i at processen forløber så gnidningsfrit som muligt. 

Auning 

Auning er en by som er i en utrolig udvikling. Det gælder både for erhvervs-, kultur - og forretningslivet. Byen  byder blandt andet på et meget bredt udvalg af spændende detailbutikker, hyggelige caféer/spisesteder og gode indkøbsmuligheder. Derudover finder du Djurslands mangfoldige og skønne natur lige på den anden side af byskiltet. Ligeledes ligger byen centralt på Djursland, med en afstand på blot 30 min. til Århus Nord, 20 min. til Randers. Til Letbanen i Hornslet er der faste busafgange fra Auning.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt