Skanseparken, Ebeltoft

Projekt: Nybyggeri af 61 lejeboliger
Bygherre: Djursbo

Entrepriseart: VVS-entreprise, Blikkenslagerentreprise
Udførelse: 2020-2022


Det store nybyggeri af lækre lejeboliger, tæt på vand og by, i Skanseparken i Ebeltoft, hvor vi har VVS- og blikkenslagerentreprisen, startede for os i 2020. Der blev lagt hånd på de sidste opgaver, fra vores side, i 2022. Så et spændende projekt der er løbet over et par år. 

Boligselskabet Djursbo er bygherre over dette to-årige lejebolig projekt. Her har vores dygtige og kompetente medarbejdere Ib og Lars blandt andet stået for sokkelarbejdet med rørlægning og etablering af gulvvarme i lejlighederne. Vi har også været på byggepladsen for at udføre alle VVS-installationer samt sørget for ventilation til emhætter og luftudskiftning. Du kan læse mere om hvad vi kan hjælpe med inden for ventilation her.

Det har været en spændende og sjov opgave og vi er yderst stolte af resultatet, som vi håber de nye beboere i de 61 flotte nye lejligheder, i Skanseparken, bliver glade for. 

Per Møller Arbejde 3
Per-moeller

Per-moeller

Ekspert på opgave

En af de eksperter, der har været igang med opgaven i Skanseparken, er vores dygtige kollega Michael. Michael blev udlært i maj 2021 med speciale i blikarbejde, og han har stået for udvendige opgaver, som herunder omfatter blandt andet installation af tagrender og sålbænke til vinduerne.

Medarbejder hos Per Møller

Det gode samarbejde 

På denne store byggeplads er det vigtigt, at der nøje bliver holdt øje med de forskellige faggruppers arbejde. Vi er alle afhængige af hinandens fuldførelse af opgaver, så vi hver især kan komme videre med hver vores. Derfor afholdes der hver 14. dag et byggemøde for at tjekke, om alt forløber, som det skal. Der kan selvfølgelig altid opstå uforudsete udfordringer, men disse forsøger vi at få løst bedst og hurtigst muligt i samarbejde med de andre faggrupper samt bygherren. Vi har alle interesse i at processen forløber så gnidningsfrit som muligt. 

Ebeltoft

Mange kender Ebeltoft for sine hyggelige og smalle brostensbelagte gader, bindingsværkshuse og den flotte natur, samt badevenlige sandstrande, der omkranser Ebeltoft Vig. Her finder du mange idylliske steder, der indbyder til hygge, kulturoplevelser og ferie- eller weekendaktiviteter. De gode havnefaciliteter skaber perfekte forhold for vandaktiviteter og sejlads, og Mols Bjerge lige i baghaven indbyder til fantastiske naturoplevelser.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt