Mørke

Projekt: Nybyggeri af dobbelthuse, renovering af lejligheder og rækkehuse
Bygherre: DjursBO
Entrepriseart: VVS- og blikkenslager entreprise
Udførelse: Juni 2023, forventes færdigt i 4.kvartal i 2024

Formål med byggeri og renovering

Afdelingerne i DjursBO trænger til en opgradering. Ønsket er at udleje boliger med moderne og tidssvarende faciliteter, og med en høj energimæssig standard, med udgangspunkt i den forventede fremtidige målgruppe. Derudover skal der skabes bynære moderne tilgængelighedsboliger med moderne indretning. 

Renovering og ombygningen har ligeledes til formål at udbedre diverse bygningsmæssige problemer, med det formål at sikre sunde- og tidssvarende boliger – til glæde for nuværende og fremtidige beboere.

Oversigt over byggeriet

  • 10 nye dobbelthuse for afd. 11 og 13
  • Renovering af 58 boliger, køkken og bad afd. 12
  • Renovering og istandsættelse af afd. 16
  • Ombygning af rækkehuse afd. 70

De nye dobbelthuse bliver med enten 2- eller 3 værelser og med en størrelse på 67,6-77,5 kvm. 

58 lejeboliger skal have nyt bad og køkken. Derudover renovering og ombygning er bl.a. af 30 lejligheder med henholdsvis 2-, 3- og 4-værelser. Boligerne er mellem 70,4 -101 kvm og får altså nyt køkken og bad samt private haver eller altaner. 

Ombygningen af rækkehusene skal sikre en mere moderne indretning og bedre tilgængelighed.

VVS-Entreprise

Vi har været så heldige at have VVS-entreprisen på dette projekt. Vi har været på pladsen, for at udføre alle VVS-installationer i bl.a. de nye køkkener og badeværelser. Keld og Erik har været på pladsen og har gjort et godt stykke arbejde. 

Udefra

Udefra

nyt badeværelse

nyt badeværelse

bruser

bruser

Det gode samarbejde 

På denne store byggeplads er det vigtigt, at der nøje bliver holdt øje med de forskellige faggruppers arbejde. Vi er alle afhængige af hinandens fuldførelse af opgaver, så vi hver især kan komme videre med hver vores. Derfor afholdes der byggemøder, for at tjekke at alt forløber som det skal. Der kan selvfølgelig altid opstå uforudsete udfordringer, men disse forsøger vi at få løst bedst og hurtigst muligt i samarbejde med de andre faggrupper samt bygherren. Vi har alle interesse i at processen forløber så gnidningsfrit som muligt. 

Mørke 

Mørke er en by på Djursland med knap 1.700 indbyggere, beliggende i Syddjurs Kommune. Der er ca. 26 kilometer til både Randers og Aarhus, og ca. 3 kilometer til Rosenholm Slot. En by som ligger tæt på både storby og oplevelser i naturen. Byen har Letbane og busforbindelser. I byen finder du flere handelsmuligheder, institutioner og fritidsaktiviteter. 

Køkken opsat

Køkken opsat

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt