Blikkenslager- og VVS-entreprise på erhvervsbyggeri

Projekt: Totalrenovering af 145 lejeboliger; etagebyggeri i tre etager med ni blokke
Bygherre: B45

Entrepriseart: VVS-entreprise, Blikkenslagerentreprise
Udførelse: 2018-2022


 

Ni almene boligblokke er blevet totalrenoveret over en periode på knap fire år. VVS Per Møller har haft VVS- og blikkenslagerentreprisen, som har bestået af at lave alle VVS-installationer, gulvvarme, radiatorer samt ventilation.

Nedbryderfirmaet startede med at tage alt det indvendige ud, såsom køkkener, gulve, vægge, tapet og maling. Det bruger de cirka to måneder på. Herefter kom alle øvrige håndværkere til.

Vi arbejdede på skift af hinanden, så vi var i gang i næsten alle lejligheder samtidig. På den måde skulle vi ikke vente på hinanden på samme måde, som hvis vi kun renoverede en bolig ad gangen. Vores fagentreprise var blikkenslager- og VVS-arbejde.

 

Planlægning og byggemøder

Det krævede nøje planlægning, når vi var så afhængige af hinanden på tværs af arbejdsfelt. Vi havde vores montør Michael på pladsen, som havde været med siden projektets start og han stod for planlægning fra VVS Per Møllers side.

“Vi holder byggemøder hver 14. dag, så alle håndværkere ved, hvad vi skal lave. Jeg kan tydeligt mærke, at vi er blevet langt bedre i samarbejdet. Vi bruger cirka 4-4,5 måneder på én blok nu, og det er væsentligt hurtigere end de første blokke,” fortalte Michael.

Siden projektets start har Michael og Ib gået sammen på byggepladsen, sammen med Mikkel, vores daværende arbejdsdreng.

 

Per Møller på pladsen

Per Møller på pladsen

VVS og ventilations arbejde

VVS og ventilations arbejde

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt