Cookie- og privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, fx via kontaktformularen på vores hjemmeside, behandles desuden: Navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer. Det vil typisk være i forbindelse med, at du ønsker at blive kontaktet vedrørende et tilbud.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, misbrugt, eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger/kunde og vise dig den information, som med størst sandsynlighed vil være relevant for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til øvrig kontakt og fakturering af udført arbejde.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Som udgangspunkt sletter vi dine oplysninger med det samme, hvis en kontakt ikke fører til et samarbejde. Såfremt der indgås en aftale, opbevarer vi oplysningerne så længe der består et kundeforhold. Hvis et kundeforhold ophører, sletter vi oplysninger senest 5 år efter sidste faktureringsdato.


Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med, eller for at få ændret i oplysningerne. Dette kan ske ved henvendelse til:

VVS Per Møller
Rugvænget 14
8500 Grenaa

Tlf. 86 32 21 77

E-mail: vvs@permoeller.dk


Hvis du ønsker at klage over VVS Per Møllers behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet.

 

Cookiepolitik

Vores hjemmeside anvender cookies.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, mobil eller tilsvarende for at kunne genkende den og huske indstillinger. Den kan ikke huske personlige oplysninger eller indeholde virus.

Du kan vælge at slette eller blokere for cookies her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Formål med cookies på vores hjemmeside:

  • Huske dine indstillinger til næste gang, du besøger hjemmesiden.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning af annoncering.
Her kan du læse, hvilke cookies vi bruger, samt hvor længe vi opbevarer dine anonymiserede data.

 

Sociale medier

Vores hjemmeside indeholder sociale mediefunktioner som fx Facebook, LinkedIn og YouTube, som har deres egne privatlivspolitikker.

Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt, inden du afgiver personoplysninger dertil.

Få et uforpligtende tilbud

Send os en besked eller giv os et kald, så får du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt