Telefon / Døgnvagt +45 86 32 21 77 Mail vvs@permoeller.dk Følg os på Facebook

Stokerfyr

Stokerfyr | en miljørigtig løsning

Bor du i et område, hvor der ikke er indlagt fjernvarme? Eller har du et gammelt oliefyr, som skal udskiftes? Så kan en miljøvenlig energiform såsom et stokerfyr anbefales. Her hos Per Møller VVS har vi stor erfaring med at installere denne slags biobrændselsanlæg, som har en lang række fordele:

  1. Det er meget billigere at fyre med biobrændsel såsom træpiller, træflis og korn i forhold til olie.
  2. Med stokerfyr skåner du miljøet, da biobrændsel i modsætning til olie er 100 % CO2-neutrale opvarmningsmåder.
  3. Det kan kombineres med andre former for vedvarende energi såsom et solvarmeanlæg eller et jordvarmeanlæg.

 

Beregninger viser, at en stokerfyr kan tjene sig selv ind i løbet af små 3 år, hvis du skifter fra et oliefyr som den primære varmekilde. Der er altså både miljømæssige og økonomiske gevinster ved at tænke stokerfyr som alternativ, når det kommer til opvarmning af boligen og værkstedet.

 

Stokerfyr - et biobrændselsanlæg der producerer varmt vand til hele huset

Det varme vand, som opvarmes i et stokerfyr opbevares i en akkumuleringstank, og herfra føres det ud til husets centrale varmeanlæg, som fordeler vandet til gulvarmeanlæg og radiatorer. Du kan derfor se frem til en dejlig varm bolig hele året, når du installeret et stokerfyr.

 

Vi leverer og monterer dit storkerfyr

Per Møller VVS har en stor skare af kompetente medarbejdere, som hver især er specialister inde for deres eget område. Vi har blandt andet autoriserede gas- og vandmestre, energispecialister, vvs- installatører og blikkenslagere. Virksomheden har eksisteret i Grenaa over 40 år, og de mange års erfaring inden for både VVS- og energiområdet, nyder du godt af, når du kontakter os.

Ring på 86 32 21 77 eller skriv en mail til vvs@permoeller.dk, så aftaler vi sammen en tid, hvor vi kan besøge dig, og hjælpe dig med at vurdere, om et stokerfyr er den helt rette løsning til dig, og hvilket fyr, som du skal have.