Telefon / Døgnvagt +45 86 32 21 77 Mail vvs@permoeller.dk Følg os på Facebook

Badeværelse

Tidsløse badeværelser

Hos Per Møller VVS tilbyder vi salg, vejledning og montering af alt til dit badeværelse. Vores tilgang til alle opgave bygger på kvalitet, viden og service. Ønsker ud et nyt og moderne badeværelse, eller vil du have renoveret dit nuværende, udfører vi gerne opgaven for dig. Vores kunder er hovedsageligt fra Ebeltoft, Grenaa, Rønde og omegn.

 

Renovering og nybyg

Vi tilbyder montering og installation til renoveringsprojekter og bygger også gerne nyt badeværelse. Herunder tilbyder vi totalløsninger samt kyndig rådgivning i forbindelse med opgaver, uanset størrelsen af dit badeværelse. Vi forhandler bl.a.:

  • Møbler
  • Sanitet
  • Armaturer
  • Badekar
  • Spa

 

 

Vores produkter er fra markedets førende producenter af materialer til badeværelser, og du kan forvente høj kvalitet i både produkt og montering. Desuden leverer vi gerne innovative og miljøvenlige løsninger. Ønsker du et grønnere eller anderledes badeværelse, står vores medarbejdere klar med kyndig vejledning fra opgavens start.

 

Grundigt arbejde til en fast pris

Vi måler gerne vores succes i kundernes tilfredshed af deres badeværelse, hvorfor vi går langt for at imødekomme vores kunders ønsker. Uanset tidspunkt tager vi imod alle henvendelser, og erfaren rådgivning er en fast del af aftalen. Det betyder også, at kvaliteten i vores arbejde er i top og naturligvis altid til en fast pris.

 

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dit badeværelse?

Ønsker du at høre nærmere, er du yderst velkommen til at ringe på telefon 86 32 21 77 for at modtage et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende en mail til vvs@permoeller.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Vi er beliggende i Grenaa, men har opgaver både i Rønde og Ebeltoft, og påtager os meget gerne opgaven at ordne dit badeværelse.