Telefon / Døgnvagt +45 86 32 21 77 Mail vvs@permoeller.dk Følg os på Facebook

Firmaprofil

Vores 3 værdier: kvalitet, viden & service

Gas – og vandmester Per Møller grundlagde i 1966 virksomheden Per Møller ApS, der i dag drives af Henrik Møller og Jannik Christensen. De er begge uddannet i virksomheden, og er autoriserede gas – og vandmestre. Virksomheden beskæftiger i dag 18 dygtige medarbejdere, herunder blikkenslagere, energispecialister og vvs installatører.

Vi har et samarbejde med Albohus som laver lavenergi og miljørigtige type huse.

Hos Per Møller ApS arbejder vi ud fra tre grundlæggende værdier: Kvalitet, Viden og Service. Dette har gennem årene skabt vor konkurrencedygtighed, og ikke mindst en masse tilfredse og tilbagevendende kunder. Vi udfører både blikkenslager- og VVS-arbejde som: badeværelser, jordvarme, stokerfyr, ventilation og andet.

 

Vores viden

Vores medarbejdere er alle veluddannede, og opdaterede på nye teknikker, samt udviklingen i branchen.  Vores løsninger bærer naturligvis præg af dette, og vi tilbyder derfor altid den nyeste teknologi. Vores erfaring gør, at vi kan klare alle typer opgaver, uanset størrelse og kompleksitet.

 

Vores service

Vi bestræber os på altid at have tid til vores kunder. Vi siger ikke nej, heller ikke når vi har meget travlt. Det betyder som udgangspunkt, at du som kunde altid vil kunne rette henvendelse til os, og få opfyldt dit behov for hjælp og rådgivning. Vi ved hvad vores kunder forventer af os, og vi er vores ansvar bevidst.

Ønsker du en kompetent samarbejdspartner, så kontakt os for en uforpligtende snak om din opgave.

 

Mange års erfaring

Vi har mere end 50 års erfaring med autoriseret drift af vvs virksomhed, hvorfor du altid kan forvente løsninger af højeste kvalitet. Vor ekspertise dækker en bred vifte af løsninger indenfor vand, varme, sanitet, ventilation og blikkenslagerarbejde.

 

Vores kvalitet

Den høje kvalitet sikres blandt andet gennem vores kvalitets-styringssystem, der er underlagt Dansk Håndværk og Industris VVS Q-kontrol. Denne dokumentation giver dig som kunde, sikkerhed for ensartet høj kvalitet af de leverede løsninger, samtidig med at du er sikret mod uforudsete omstændigheder.